• Vår historie

    Hos oss får du digg og sunn meksikansk mat laget raskt og enkelt - inspirert av de avslappende tacostedene i California.

Om oss

Velg din egen favoritt fra vår meny eller skreddersy din egen burrito, bowl eller taco akkurat slik du vil ha den. Velg kvalitetskjøtt fra lokale leverandører som Stange og Strøm-Larsen, og opplev mørt og perfekt grillet kjøtt i vår Josper kullgrill. Vi har også vegetariske og veganske alternativer. Topp til slutt med ditt valg av håndlagde salsaer, grønnsaker og dressinger.

FERSKPRESSET TORTILLA

Hva er bedre enn ferskpresset tortilla? Ikke mye. Våre tortillalefser er laget ferske på restauranten hver dag - derav den gode smaken! 

VÅR JOSPER KULLGRILL

Josper er en kullfyrt, lukket grillovn fra Spania. Grillen har tatt restaurantmarkedet med storm og brukes av kokker som vil oppnå høyest mulig kvalitet ved grilling på kull. Dette har gjort Josper til verdensledende innenfor grilling! Vi i El Camino bruker derfor Josper kullgrill for å gi deg det best mulige resultat.

BARE FERSKE RÅVARER

Våre restauranter har alltid ferske grønnsaker slik at du får en frisk og velsmakende opplevelse. Alle våre råvarer holder høy kvalitet og vi lager alt av tilbehør fra bunnen av. Det er vår signatur!

CATERING OG TAKEAWAY

Lunsj? Overtidsmat? Selskap? Vi tilbyr både levering og henting. Vi kan også komme til deg og servere gjestene dine slik at du kan kose deg og slappe av mens vi fikser alt! 

Når du bestiller taco kits hos oss får du et utvalg av kjøtt, sopp, ris, bønner, grønnsaker, salsaer og dressinger. Maten blir levert i aluminiumsfolieformer. Alt du trenger å gjøre er å sette formene på bordet, ta av lokket og server!

Våre burritos er perfekt for fredagslunsj på kontoret, bedriftsmøter eller overtidsmat. Vi leverer bestillinger på 10 til 200 burritos til bedrifter rundt om i Oslo. 

Les mer om catering her.

BESØK OSS

Ønsker du å oppleve den gode og avslappende baja-stemningen? Kom innom en av våre restauranter i Oslo. Du finner oss på Frogner, Bjørvika, Bogstadveien og i Sandvika. 

Se våre avdelinger her.

Velkommen!

BJØRVIKA

Dronning Eufemias Gate 11,
Oslo, Norway
(+47) 94 14 04 38
post@elcamino.no

BOGSTADVEIEN

Bogstadveien 20
Oslo, Norway
(+47) 90 41 27 07
post@elcamino.no

FROGNER

Niels Juels Gate 31
Oslo, Norway
(+47) 22 44 22 98
post@elcamino.no

SANDVIKA

Sandvika Storsenter
1st floor, Stortorget
Brodtkorpsgate 7,
1338 Sandvika
post@elcamino.no

EL CAMINO AS | ØKRISLETTA 5, 1340 SKUI | ORG. NR. 925 882 143 | Personvern